Sunday, January 29, 2012

Rahsia Yang Bukan Lagi Rahsia

Bismillah...

Assalamualaikum.

Hanya satu je manusia yang boleh dipercayai.
Diri sendiri.
Rahsia aku hanya aku je yang mampu simpan.
Bukan dia, dia dan dia.
Bukan siapa-2 tapi diri aku sendiri.

Kenapa tiba-2 muncul pasal ney?
Ya. Aku macam semua orang, ada rahsia. tapi masalah aku ialah aku telah mengkhianati diri aku sendiri dengan memberitahu orang lain.
Aku sangka rahsia itu akan tersimpan selama yang aku harapkan. Rupanya lain yang ku sangka lain pula yang jadi.

Bukan niat nak hentam. Tapi aku memang terasa dikhianati sbb rahsia aku dibuka macam tu je..depan mata aku. And like seriously aku memang bengang tahap gila.
Tolongla.. aku sedang berusaha melupakan hal itu.. kenapa harus ditimbulkan.
Aku sedar aku terlalu berbeza dengan dia. So just stop it.
Aku taknak berharap. and memberi harapan.
Aku taknak terjebak lagi dalam perasaan yang tak pasti akan bwak aku ke mana.

Kalau salah seorang yang terlibat dalam kes rahsia aku yang dah tak menjadi rahsia lagi terbaca entry aku.ney, aku harap tolongla hentikan semua ney. Aku dah tak larat bermain dengan perasaan lagi.
Tolong!

Kepada mereka yang membocorkan rahsia di depan mata aku.. Untuk pengetahuan korang, apa yang korang katakan masih terngiang-2 dlm kepala hotak aku ni. Sampai aku tak boleh nak tidur. kejap2 terfikir pasal situasi tu, kejap2 terbayang muka orang tu.
Tolonglaa aku cuba untuk keep silent.
and remain it silence until no more hopes.

Sorry kalau aku seakan menghentam belakang.
Bukankah kau semua suka menghentam belakang jugak kan??
jadi bersedialah untuk dihentam juga,

Sekian.


-Amilia_Ami-

1 comment:

  1. whyyy baby why. seems like you in hardship with someone :/

    ReplyDelete

Feel free to comment.. =)

Hak Milik © Angkara Hati